HV Corbulo
Vakantie

Bijzondere overnachtingen in Nederland

In welk land denk je dat Nederlanders het hoogste aantal overnachtingen buitenshuis hebben? Dus alle hotels, B&B’s, pensions, campings enzovoort bij elkaar. Spanje? Portugal? Italië? Of toch nog altijd Frankrijk? Geen van al deze landen, we brengen nog steeds de meeste nachten door in ons eigen land.

Eigenlijk is het dan vreemd dat mensen bij “vakantie” nog steeds denken aan “over de grens”. Nederland, zo denken ze, is zo gewoontjes, dat kennen ze wel. Voor bijzondere overnachtingen moet je niet in Nederland zijn, denken ze.

Maar ja, wie dat denkt, heeft het helemaal bij het verkeerde eind.

Een mooie selectie bijzondere overnachtingen in Nederland

Oook in eigen land kun je op heel bijzondere plekken de nacht doorbrengen.

Bij glampings.nl zijn we gespecialiseerd in luxe kampeervakanties. We zoeken accommodaties die de perfecte mix leveren van buitenleven en comfort. De meeste glamping-accommodaties bieden een (luxe) safaritent of een lodge. Maar er zijn ook aanbieders die iets bijzonders te bieden hebben.

Om deze bijzondere overnachtingen in Nederland de aandacht te geven die ze verdienen hebben we de meest bijzondere voor je verzameld.

Groot aanbod Nederlandse kwaliteits-accommodaties

Bij Glampings.nl zijn we nogal kieskeurig. We laten alleen de beste aanbieders van bijzondere overnachtingen in Nederland toe op onze site. Dat betekent dat álles moet kloppen.

De accommodatie moet voorzien zijn van alle comfort en luxe die je mag verwachten, de omgeving moet kloppen én het vakantiepark moet van topkwaliteit zijn.

En nog, ondanks onze selectieve aanpak hebben we vele tientallen bijzondere overnachtingen in Nederland voor je weten te vinden.

Van safaritent tot tipi of yurt, van tiny house tot boomhut, van strandhuisje tot watervilla in Friesland, bij Glampings.nl vind je het soort overnachting waar je nooit eerder over hebt nagedacht. En jij maar denken dat er geen bijzondere overnachtingen in Nederland te vinden waren!

Kijk op glampings.nl voor het directe aanbod aan bijzondere accommodaties en boek direct jouw volgende vakantie-avontuur.

https://glampings.nl/