HV Corbulo
Image default
Hobby en vrije tijd

Een rubberboot kopen doet u bij deze bootspecialisten

Bij een rubberboot denkt u misschien aan zo’n goedkoop exemplaar. Daar kunnen maximaal twee personen in zitten en er zit al snel een lek in, waardoor u het na enkele keren al weg kunt gooien. Zet dit beeld uit uw hoofd, want de rubberboten van Alblas Watersport in Sliedrecht zijn het tegenovergestelde van die goedkope opblaasbootjes. Bij deze professionals kunt u een rubberboot met een motor kopen die dankzij het gecoate aluminium niet zomaar lek is.

De ZAR Mini-boten in hun assortiment

U vindt online een overzicht van het assortiment van deze aanbieder. De ZAR Mini-boten zijn marine-proof en beschikken over motoren die variëren in vermogen. Eerst kiest u de collectie die u wilt bekijken. De rubberboten uit de Mini LUX-lijn beschikken ieder over een boegrugleuning, een luxe stuursysteem en een versterkte romp. De Mini RIB-collectie bestaat uit de Lite en de DL. De Lite-modellen hebben geen locker en geen dubbele vloer, waardoor die vederlicht is. Als u een kleine rubberboot zoekt omdat u beperkte bergruimte heeft, is de Mini ALU-lijn ideaal. Deze bootjes kunt u eenvoudig opvouwen en weer opblazen. Heeft u al een boot en wilt u hiervoor een kleine rubberboot kopen als tender? Bekijk dan de Mini AIR-collectie. De bootjes van deze professionals garanderen vaarplezier voor een lagere prijs dan die van een overdekte privéboot. Daarnaast meert u er makkelijker mee aan en hoeft u geen havenplaats te huren. Hun bootjes zijn ook veel minder veeleisend op het gebied van onderhoud.

Koop een rubberboot voor eindeloos vaarplezier

Bij Alblas Watersport in Sliedrecht kunt u een rubberboot naar uw wens kopen. Of dit nu een kleine rubberboot is of een groter en luxer model, in hun uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd iets dat bij u past. Als u geen duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden, kunt u deze experts gerust om advies vragen.