HV Corbulo
Vakantie

Genieten van strand, natuur en rust bij camping Le Parage

Wilt u tijdens uw vakantie graag kamperen en houdt u ook nog eens enorm van het strand? Maar ziet u het niet zitten om op een drukke camping te zitten met bijvoorbeeld veel feestvierende jongeren? Dan hebben wij een perfecte camping voor u, camping Le Parage. Deze camping bij Noordwijk aan Zee ligt op loopafstand van het strand. Via een heerlijke wandeling door Hollands Duin, een prachtig natuurgebied, bereikt u een rustig en uitgestrekt strand.

Camping Le Parage heeft zo’n twintig campingplaatsen, het is dus geen grote camping maar juist heerlijk kleinschalig. Bij Le Parage verwelkomen wij graag mensen die van rust houden. De faciliteiten op de camping zijn prima. Warme douches, verwarmde babyplaats, wasserette, speeltuin, kantine en een ruime parkeerplaats zijn enkele van de voorzieningen. Al het sanitair is modern en schoon. Elektra-aansluitingen en watertappunten zijn aanwezig op de van gras voorziene plaatsen.

Vanaf de camping kunt u de omgeving verkennen per auto, fiets of lopend. U kunt meteen genieten van bossen, duinen, strand en bollenvelden. Er zijn in dit gebied meerdere leuke fiets- en wandelroutes te maken. Ook het bezoeken van de kleine dorpjes in de omgeving is de moeite waard. Steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Leiden zijn makkelijk aan te rijden met de auto of trein. Ook heeft u als dag uitje de keus uit meerdere musea, pretparken en speeltuinen.  

Vakantiepark Sollasi bij Noordwijk

Staat u liever niet op een camping maar bent u meer iemand voor een vakantiepark? Naast camping Le Parage hebben wij ook een vakantiepark bij Noordwijk, genaamd Sollasi. Dit heerlijke park ligt ook vlakbij het strand en naast het Oosterduinse meer. Bij dit meer kunt u heerlijk zwemmen, wandelen, zonnebaden en een hapje eten. Ook ligt er bij zowel de camping als het vakantiepark een gezellige pannenkoekenboerderij in de buurt.

Wilt u uw hond meenemen op vakantie? Dat kan bij zowel de camping als het vakantiepark. De omgeving leent zich voor mooie wandelingen met de hond. Op veel plekken mogen honden los lopen, of tijdens het broedseizoen aangelijnd. Er is zelfs een stuk strand bij Noordwijk waar honden het hele jaar door los mogen lopen!

 

https://www.sollasi.nl/