Kwalitatieve taalcursussen voor bedrijven

Hvcorbulo

Heeft u een functie waarbij u zich regelmatig verstaanbaar moet kunnen maken in een buitenlandse taal? Dan is het prettig als u de taal beheerst, zodat u goed uit uw woorden kunt komen. Of dit nu is tijdens vergaderingen, of bij het schrijven van zakelijke e-mails. U wilt niet te veel tijd kwijt zijn aan het vinden van de juiste woorden. Daarom richten we ons bij The Square Mile op het bieden van taalcursussen voor bedrijven. Bij ons taleninstituut kunt u terecht voor trainingen in vrijwel elke taal en gericht op veel verschillende branches.

Zakelijke taaltraining online volgen

Bij The Square Mile werken we met professionele trainers die hun eigen taal vloeiend spreken en effectief kunnen overbrengen. Daarbij hebben zij veelal ervaring in een specifieke branche, zodat ze weten welke taalkennis nuttig is voor u. We geven trainingen op diverse locaties door heel het land en komen ook graag bij u incompany. Bent u veel weg voor uw werk? Ook dat is geen probleem. U kunt bij ons desgewenst uw zakelijke taaltraining online volgen. In dit geval krijgt u een trainer waarmee u contact heeft op de momenten dat het u uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld via Skype, Teams of Zoom, zodat u toch face-to-face contact heeft met uw trainer.

Zakelijk Engels op maat

Onze jarenlange ervaring met het geven van taaltrainingen, heeft ervoor gezorgd dat we precies weten wat wel en niet werkt. Als geen ander weten we bij The Square Mile dat niet iedereen baat heeft bij dezelfde lesstof. Uw branche en functie is bepalend voor het soort training dat u nodig heeft. Ook uw huidige taalkennis speelt natuurlijk een rol. Daarom bieden we onze trainingen op maat. Van zakelijk Engels tot Duits voor de technische branche, bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, voor het beste resultaat.

https://www.thesquaremile.nl/