HV Corbulo
Hobby en vrije tijd

Een houten kinderspeelhuisje van topkwaliteit voor een scherpe prijs

Speelhuisjes voor binnen en buiten Als je een eigen tuin hebt met voldoende oppervlakte en een of meer kinderen, dan is een houten kinderspeelhuisje in de tuin zetten een goed idee. Houten kinderspeelhuisjes betekenen voor kinderen onbeperkt speelplezier. Ook als je geen eigen tuin hebt of een kleine tuin, is een houten kinderspeelhuisje een optie. Je kunt ze namelijk ook binnen zetten in de woonkamer of op een slaapkamer.

Voordelen van houten kinderspeelhuisjes

Een van de grootste voordelen van kinderspeelhuisjes van hout is dat je jouw kinderen activeert en uitdaagt om lekker te spelen. Spelen in een eigen kinderhuisje prikkelt de fantasie van kinderen, zorgt ervoor dat ze lekker in beweging zijn en houdt ze dus actief. Verder zijn houten kinderspeelhuisjes veilig voor jonge kinderen om zich te vermaken. Ze spelen binnen of in de tuin, waardoor je zicht op ze hebt. Ten derde kun je houten speelhuisjes voor kinderen tegenwoordig als bouwpakket kopen en snel en eenvoudig in elkaar zetten. Het kost dus geen bouwkundig inzicht noch veel tijd om de huisjes te prepareren. En ten slotte zijn speelhuisje voor jonge kinderen gemaakt van hout een duurzame keuze. Hout gaat lang mee en is tegenwoordig meestal voorzien van een FSC-keurmerk. Dit houdt in dat je gebruikmaakt van milieuvriendelijk hout, dat op een verantwoorde wijze geproduceerd en gewonnen is.

Soorten en modellen kinderhuisjes van hout

Qua soorten houten kinderspeelhuisje is er tegenwoordig enorm veel keuze. Bijvoorbeeld qua formaat, groot en klein is mogelijk, maar ook qua vormgeving een kleuren is er veel te kiezen. Het slimste is om jouw keuze eerst voor te leggen aan je kinderen, of hen uit een aantal voorgeselecteerde modellen te laten kiezen. Zo weet je zeker dat het tuinhuisje voor jouw kind(eren) in de smaak valt. Oriënteer je nu online en bestel eenvoudig jouw favoriete kinderspeelhuis!